Vacu Step: Dé vetverbrander voor billen, buik en benen

Behoort u ook tot 80% van de vrouwen die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, alleen niet bij de billen, buik en benen? Wij maken daar een eind aan met de Vacu Step. Dit is een modern staaltje techniek dat gebruikt wordt om in de kortst mogelijke tijd de omvang van de 3 B's te verminderen.

 

Over de Vacu Step

Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de Vacu Step voor een betere doorbloeding van de het weefsel bij de 3 B's. U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitness programma, en evenuteel volgt u nog een dieet. Hierdoor valt u overal af, alleen niet bij de billen, buik en benen.


De Vacu Step is dé methode tegen hardnekkige cellulitis. De Vacu Step maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid. Bij Studio Twin-Fit wordt u begeleid door speciaal hiervoor opgeleid personeel. Daardoor bereikt u het maximale resultaat uit deze behandelmethode.

 

U kunt het best één kuur van 20 keer volgen gedurende de eerste vier weken voor een optimaal resultaat, en het daarna onderhouden met één á twee behandelingen per week.

 

Waarom vetcellen bij billen, buik en benen

doorbloedingDe aanleg bij de dames zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. De functie van deze cellen is dat er op het moment dat er sprake is van zwangerschap en te weinig voeding, deze cellen direct hun energie zullen afstaan. Niemand kan er wat aan doen dat er daar teveel centimeters zitten, de één heeft er nu eenmaal meer aanleg voor dan de ander. Dat de centimeters niet verdwijnenbij sporten en diëten heeft alles met de doorbloeding te maken. Het bovenlichaam van vrouwen is nu eenmaal beter doorbloed dan het onderlichaam, zoals u op de foto hiernaast (links) kunt zien. Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen.

 

Hoe werkt het?

De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen komt omdat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. De oplossing hiervoor is de Vacu Step. Door te bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats in deze lastige zone.

 

1. De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie en dat het lichaam energie vraagt

2. Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen

3. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam

 

doorbloeding2Aan de afbeeldingen hiernaast ziet u dat gedurende het gebruik van de Vacu Step de doorbloeding verbetert. Hierdoor openen de vetcellen zich om het vet af te staan dat in de rest van het lichaam wordt verbrand. Door middel van een rustige en lichte beweging in een vacuüm ruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de vetverbranding direct geactiveerd. Vet is een opgeslagen energie en wordt door het bloed naar plaatsen in je lichaam gebracht waar het lichaam energie nodig heeft. Het eindresultaat is een optimale doorbloeding.

 

Probeer het zelf!

Overtuig u zelf en kom langs bij Studio Twin Fit om te ervaren hoe u deze probleemzones snel kwijt raakt!

 

EINDRESULTAAT IS EEN OPTIMALE DOORBLOEDING, DAARDOOR EEN OPTIMALE VETVERBRANDING BIJ BILLEN, BUIK EN BENEN.

 

 

 

 

 

 

VacuStep-Bolletjes

 
rechterkolom

button-newsletter

©2013 Studio Twin Fit. Webdesign: DvhP Emmen appel DvhP